Göteborg Horse Show

Hejsan!
Jag känner att det var ett tag sedan jag uppdaterade här, hehe...
Under några dagar (från torsdag till lördag) så har jag varit med min kompis och hennes familj i Göteborg,
som ligger några timmar bort ifrån där jag bor. Jag bor i Västerås för er som undrar. Så både torsdagen och lördagen var mest bara "färddagar" eller vad man nu ska kalla det för. 
Under fredagen var vi på Göteborg Horse Show som är en stor hästshow med massa stora tävlingar. Det finns även en enorm mässa bredvid med tonvis med hästprylar, men även lite, lite hundsaker. Det blev inga hästsaker den här gången men jag köpte lite saker åt Douroo. 
 
Den första saken är Hundboken, Hundboken är en kalender där det även finns lite hundtjofs. T.ex. utställnings/tävlingsplanering osv. Den kostade 89 kr och då hade den också någon slags plats runtom vilket gör att den är tåligare. 
 
Den andra saken som jag köpte är lite hundgodis i en liten hink. Det är miniben i lite olika färger. Jag hade liknande godis sedan innan men hon tyckte att det var väldigt gott. Godiset kostade 40 kr. 
 
Den tredje saken som jag köpte till Douroo var en leksak. Det är en tygleksak som ser ut som en räv. Den har ingne fyllning men den har två pipsaker. Och Douroo ÄLSKAR pipleksaker. Hon kan stå hur länge som helst och bara pipa med den där HAHA. Räven kostade 50 kr och den är redan en av hennes favoritleksaker. Vi får väll se hur länge den håller... 
 
När jag kom hem idag så blev Douroo helt överlycklig, som om hon inte sett mig på ett år. Mamma berättade att hon hade letat efter mig ibland och att hon stog och väntade utanför mittt sovrum för hon trodde att jag var där. 
Hon berättade också att när de hade sagt mitt namn så gick hon till fönstret för hon trodde att de menade att jag var där ute. Hon är så söt min lilla tjej!
När jag hade kommit hem så var vi ute och busade och tränade lite på slalomen. Det går helt okej men det tar ett tag för henne att fatta ibland. 
 
Det var allt jag hade att säga den här gången. Hoppas att ni har det bra tills nästa gång!
 
// Sofia🐾
 
 

schnauzertassar.blogg.se

Livet med dvärgschnauzern Douroo

RSS 2.0